شناسهٔ خبر: 206468 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

اجرای بیش از ۲۱۰ کیلومتر خط‌کشی در محورهای پارس‌آباد اردبیل

خط کشی.jpg رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان پارس‌آباد از اجرای گسترده طرح‌های ایمنی، نگهداری و بهسازی راه‌ها در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اردبیل، اصغر علیزاده رئیس راهداری شهرستان پارس آباد در بازدید از محورهای مواصلاتی این شهرستان گفت: طی شش ماهه نخست امسال۲۱۰ کیلومتر عملیات خط کشی در محورهای مواصلاتی این شهرستان انجام شده است.

 وی با اشاره به اینکه در این مدت ۱۵ هزار و ۶۰۰ مترمربع عملیات روکش آسفالت در راه‌های اصلی، فرعی و روستایی انجام شده افزود: در مدت یاد شده ۷هزار و ۸۷۰ مترمربع لکه‌گیری توسط راهداران در محورهای مواصلاتی انجام شده است.

 وی افزود: در بخش ایمنی راه‌ها، عملیات نصب و تعمیر ۵۵ شاخه گاردریل، نصب ۷۳۰ عدد علائم ایمنی، رنگ‌آمیزی ۹۵ مورد سرعت‌کاه، رنگ‌آمیزی ۵۳۰ پایه تابلو و چراغ چشمک‌زن، نصب ۹۰ مترمربع تابلو اطلاعاتی و نصب ۱۲ بنر اطلاع‌رسانی در راه‌های اصلی انجام گرفته است.

 علیزاده با اشاره به اجرای طرح‌های عمرانی و نگهداری، از تسطیح ۳۲۵ کیلومتر شانه در راه‌های شهرستان پارس آباد با شن ریزی خبر داد و خاطرنشان کرد: در شش ماهه گذشته ۱۸۰ کیلومتر عملیات تسطیح و موج‌گیری راه‌های روستایی و مرزی نیز انجام شده است.

 وی در مدت یاد شده انجام ۴۵۰ کیلومتر عملیات پاک‌سازی و آزادسازی حریم راه‌ها را توسط راهداران یادآور شدو اظهار کرد: ۲.۸۰کیلومتر عملیات شن‌ریزی در راه‌های روستایی شهرستان پارس آباد انجام شده است.

 رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان پارس آباد گفت: در بخش سازه‌های فنی نیز ۲۵۲ مترمکعب لایروبی پل‌ها، ۲۵۵ دستگاه تنقیه دهانه پل، و ۸ مورد تعریض پل یا آبرو انجام شده است که نقش مهمی در جلوگیری از تخریب راه‌ها در زمان سیلاب دارد.

 علیزاده با تأکید بر حفظ حریم راه‌ها از جلوگیری از ۹۵ مورد تجاوز به حریم راه و جمع‌آوری ۵۵ دکه غیرمجاز خبر داد و افزود: تمامی این اقدامات با هدف افزایش ایمنی و حفظ سرمایه‌های ملی انجام شده است.

 وی با بیان اینکه در حوزه بار نیز، ۱۵ شرکت حمل‌ونقل فعال کالا در مجموع ۲۸۱ هزار تن کالا را جابه‌جا و ۲۹ هزار و ۵۶۱ فقره بارنامه صادر کرده‌اند، تصریح کرد: همچنین در بخش مسافر، ۴ شرکت حمل‌ونقل مسافر فعال با۸ هزار و ۵۳۹ سفر، تعداد ۵۵ هزار و ۸۹۸ مسافر را در این مدت جابه‌جا کرده‌اند.

 علیزاده ادامه داد: این میزان جابه‌جایی مسافر توسط ۲۲ دستگاه اتوبوس و ۵۶ دستگاه سواری جابه‌جا شده اند.

 رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان پارس آباد در پایان خاطرنشان کرد: تمامی این اقدامات حاصل تلاش راهداران سخت‌کوش شهرستان پارس‌آباد است و این روند با هدف ارتقای ایمنی، تسهیل عبور و مرور و خدمت‌رسانی مطلوب به مردم شریف منطقه تداوم خواهد داشت.